Μαθήματα Windsurf

Αυτό το καλοκαίρι, ελάτε μαζί μας για να δοκιμάσετε τα πιο συναρπαστικά θαλάσσια σπορ.

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει μαθήματα windsurfing και stand up paddle (SUP) για αρχάριους κάθε ηλικίας.

Το SUP, δηλαδή η κωπηλασία σε όρθια θέση πάνω σε μια σανίδα, είναι η νέα μόδα που διαδόθηκε αστραπιαία σε όλο τον κόσμο και αυτή τη στιγμή είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα. Είναι τόσο δημοφιλές, επειδή ακριβώς είναι απλό, ασφαλές, διασκεδαστικό και γυμνάζει ολόκληρο το σώμα.

Το windsurfing, που έχει γίνει ακόμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό τα τελευταία χρόνια, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση του ανέμου, ενώ είναι παράλληλα εξαιρετική γυμναστική. Τα δύο αθλήματα μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά και στα πρώτα μαθήματα θα μάθετε την σωστή θέση και λειτουργία του σώματος, τη χρήση του εξοπλισμού, τις πρώτες απλές πορείες και στροφές.

Η θάλασσα μπροστά από το ξενοδοχείο έχει τις ιδανικές συνθήκες για SUP τις πρωινές ώρες που επικρατεί άπνοια και για windsurfing αργότερα όταν ξεκινά ο άνεμος. Ο κλειστός κόλπος παρέχει απόλυτη ασφάλεια και ελάχιστο κυματισμό ακόμα και όταν ο άνεμος δυναμώνει.

Σας περιμένουμε λοιπόν να ανακαλύψετε μαζί μας τον συναρπαστικό κόσμο του SUP και του windsurfing. Είναι σίγουρο ότι θα τα αγαπήσετε!!!

Read More

Sizing Guides

From the selections,to the prices , to the delivery & customer service, I can’t bring myself to go any place else. For me , time & money are scarce but i never feel less than a professional with your company .

 

Download Sizing Guide

How to Learn Basic Windsurfing

1

You can visit the website http://www.wikihow.com/Learn-Basic-Windsurfing
for a quick and easy guide to getting started in the world of windsurfing

our vision

Orci sit amet magna scelerisque volutp auris ipsum metus, molest

Morbi a dignissim nisl? Aenean aliquet magna in nulla congue vehicula. Morbi dignissim tristique turpis sed sodales.